SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUK
A legmodernebb kapuvasalat és hajtómű egy kézből
A Sommer által forgalmazott DOCO vasalatrendszerrel készült garázskapuk a hosszú élettartam mellett magas szintű biztonságot és könnyű kezelhetőséget nyújtanak minden felhasználó számára. Rendkívül masszív szerkezete és megbízhatósága emeli ki a prémium kategória élére.

Kapuink alapáron tartalmazzák a hátsó sínösszekötést sarokmerevítéssel, zajcsillapított tandemgörgőket, fehérre festett panelvégzárókat és zsanérokat. Ezenkívűl többféle panelvátozatban érhetők el, melyek igény esetén rendelhetőek RAL színekben, ablakokkal és személybejáró ajtóval is.

A HOME lakossági sínrendszerrel a 40-42 mm-es standard panelvastagságon kívül 20 mm-es és 60
mm-es panelvastagságú kapu is könnyedén építhető (speciális panelfüggő vasalatelemek rendelése
szükséges).

Duplex-húzórugóval szerelt szekcionált kapu tartalmazza:

Doco HOME húzórugós vasalatot, függőleges és vízszintes sínegységekkel, kétoldalt a lábban elhelyezkedő rugócsomagokkal, Helyigény kétoldalt 100 – 100 mm, felül pedig 120 mm, hajtóművel együtt! 40 mm vastag szendvicspanel, oldalsó és felső szélfogó tömítés, felső tömítéstartó acélprofil, hátsó gumiütköző, natúr alsó alumínium I-profilú gumitömítéssel, fehér panelvégzárókkal, TANDEMGÖRGŐKKEL és fehér zsanérokkal. A felső tömítéstartó profil az alábbiak szerint kerül csomagolásra: Felső tömítéstaró profil 3000 mm-ig 1 darabban, 3000-4500 mm között 2 darabban. Az ár a fehérre festett motorkonzolt és egy pár mennyezeti függesztést (380 mm) is tartalmazza!

Torziósrugóval szerelt szekcionált kapu tartalmazza:

Vasalatától és méretétől függő HOME szerelvénydoboz, függőleges és vízszintes sínvezetés, horganyzott torziós rugózatot, rugótörés biztosító(k), 40 mm vastag szendvicspanel, oldalsó és felső szélfogó tömítés, felső tömítéstartó acélprofil, hátsó gumiütköző, natúr alsó alumínium I-profilú gumitömítéssel, fehér panelvégzárókkal, TANDEMGÖRGŐKKEL és fehér zsanérokkal. A felső tömítéstartó profil az alábbiak szerint kerül csomagolásra: Felső tömítéstaró profil 3000 mm-ig 1 darabban, 3000-4500 mm között 2 darabban. Az ár a fehérre festett motorkonzolt és egy pár mennyezeti függesztést (380 mm) tartalmazza!